Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z człączneiem DC universe więc gdy włanczam gre wychodzi mi błąd PadLaucher (hyba tak sie nazywało) przestał działać i cała gra sie wyłancza co mam zrobić prosze o pomoc

sp: dodam że gdy za 1 razem wczaczyłem i sie zalogowałem to coś sie pobierał ale zatrzymalo bo nie było miejsca na dysku (nie ten dysk) i potem po 2 instalowaniu zatrzeły wychodzić te błedy pliss pomuszcie

wsrh.jpg

Weteran
Opublikowano
6# Client Crashes After Clicking Play From LauncherYou click the Play button on the Launch Pad and it either disappears or attempts to start and crash. This may well be ATI specific issue, and you may need to update your video card drivers. If not, re-install/repair the game or install updated .Net Framework and the game will now run fine. You can also try downgrading your version from 10.12 to 10.9 to resolve this issue.Read more: http://segmentnext.c.../#ixzz1dV2679QB

Czyli pobierz nowsze stery do karty, jak nie działa to reinstal gry, jak nadal nic to reinstall net framewoka.

PS. Polecam support ;)

Opublikowano

Ej bo mam jakiś błąd w instalacji sterownika pisze że : Program instalacyjny NVIDIA nie może kontynuowac pracy

Ten sterownik graficzny nie mógł odnalezć zadnego sprzetu graficznego co mam zrobić ?

wsrh.jpg

Opublikowano (edytowane)

ale ja mam tylko wybrać lokalizacje i skanuje i wychodzi ten błąd prosze pomusz

Edytowane przez miki42623

wsrh.jpg